Bruiloft vieren in kasteel

Uw bruiloft vieren in dit kasteel

Bent u op zoek naar een fantastische locatie om uw bruiloft feest te vieren? Dit kasteel in de Ardennen is een geweldige locatie voor het vieren van uw bruiloft. De unieke plek en sfeer, de vele faciliteiten, de kasteeltuin, de feestzaal en de bruidssuite maken dit kasteel uniek. Vele enthousiaste bruidsparen gingen u voor en hielden hier een geweldig bruiloft feest.

Hieronder vindt u een overzicht van de faciliteiten en bijzonderheden die van belang zijn voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest in dit unieke kasteel in de Ardennen.

Het kasteel beschikt over een fantastische kasteeltuin met terras en vele gezellige plekjes
De tuin en omgeving van het kasteel zijn zeer geschikt voor het maken van een bruidsreportage
De feestzaal van het kasteel biedt plaats aan 60 a 65 personen

Overnachten
Dit bijzondere en exclusieve kasteel in de Ardennen is geschikt als groepsaccommodatie voor maximaal 40 a 45 personen, waarbij - voor de personen die niet in het kasteel kunnen overnachten, het naastgelegen hotel kan worden bijgehuurd. 


Er kan ten behoeve van uw bruiloft voor catering gezorgd worden inclusief hapjes en drankjes
Het is mogelijk voor uw bruiloft en feest een grote koelcel bij te huren
Het kasteel ligt op één van de mooiste plekjes van de Ardennen
Dit kasteel met grote kasteeltuin heeft een unieke sfeer
Het kasteel, de kasteeltuin en omgeving zijn zeer geschikt voor het maken van bruidsreportages
Veel bruidsparen hebben hun bruiloft hier eerder met familie en vrienden gevierd.
Maatwerk is ook voor uw bruiloft mogelijk. Indien u dit kasteel in de Ardennen voor uw bruiloft huurt, kunt eventueel ook een bruiloftverzekering afsluiten.  Een bruiloftverzekering is speciaal ontwikkeld als verzekering voor bruiloften en huwelijksjubilea.

Romantische bruidssuite.
Voor het bruidspaar is in het kasteel een romantische bruidssuite beschikbaar met een twee persoons hemelbed (160 x 200), een luxe badkamer met ligbad, een douchecabine met jets, een dubbele wastafel en toilet. Een geweldige bruidssuite om als bruidspaar in te mogen verblijven.

Overnachten in kasteel en eventueel naastgelegen hotel
Voor de bruiloft gasten zijn er 14 slaapkamers en 13 badkamers in het hoofdgebouw van het kasteel beschikbaar voor overnachting. Eventueel is er in het bijgebouw van het kasteel nog extra slaapgelegenheid. In totaal is er in het kasteel voor ongeveer 40 a 45 personen plaats om te overnachten. In het naastgelegen hotel kunnen eventueel ook gasten overnachten. De eigenaar van het kasteel kan een totaal offerte voor u verzorgen.


Catering voor uw bruiloft mogelijk
De eigenaresse van dit kasteel in de Ardennen heeft goede contacten met cateraars in de omgeving en kan een prijsopgave voor u aanvragen. U kunt natuurlijk ook zelf de catering voor uw bruiloft verzorgen of een en ander zelf in de professionele keuken ( laten ) bereiden.

Professionele keuken aanwezig
In dit kasteel bevindt zich een professionele keuken.In deze keuken vindt u alle denkbare apparatuur.
Onder andere:
  • Zes pits professioneel gasfornuis met oven
  • professionele en grote koelkast
  • professionele vrieskast
  • 2 elektrische ovens
  • 1 gewone oven
  • professionele vaatwasser
  • machine voor ijsblokjes
  • combi magnetron
  • gewone magnetron
en verder een complete en professionele keuken uitrusting.

Kasteel bezichtigen voor u besluit te reserveren?

Bent u na het lezen van de informatie over het mogelijk vieren van uw bruiloft op dit kasteel enthousiast geworden en overweegt u uw bruiloft feest op deze geweldige locatie in de Ardennen te vieren?  Wilt u het kasteel eerst met eigen ogen zien? Wil u de geweldige sfeer proeven voor u boekt?  

Het is altijd mogelijk dat u dit unieke kasteel in de Ardennen bezoekt, voor u boekt. Wij brengen u graag in contact met de eigenaar van deze unieke bruiloft locatie!
Mail naar info@a-vakanties.nl.