trouwlocatie

Trouwlocatie in de Ardennen

Bijzondere trouwlocaties zijn schaars. Kasteel Ardennen is zo een bijzondere trouwlocatie waar iedereen wel zou willen trouwen of een huwelijksfeest vieren. Kasteel Ardennen is niet alleen vanwege de romantische ligging ( midden in het hart van de Ardennen ) geschikt als trouwlocatie maar vooral vanwege de fantastische kasteltuin, authentieke sfeer, de bruidssuite en exclusieve locatie. Het is één van de meest bijzondere trouwlocaties in de Ardennen.
De Nederlandse eigenaar ontvangt op deze trouwlocatie in de Ardennen veel bruidsparen. Hieronder een aantal punten op een rij die aantonen dat dit één van de meest geschikte trouwlocaties van de Ardennen is.

Alles over kasteel Ardenen als trouwlocatie.

Waarom dit één van de mooiste trouwlocaties van de Ardennen is

 • Kasteel Ardennen heeft een prachtige kasteeltuin met veel bomen, bloemen en planten
 • Zowel het kasteel als de kasteeltuin zijn zeer geschikt voor trouwreportages en huwelijksreportages
 • Kasteel Ardennen ligt in het hart van de Ardennen, een mooiere trouwlocatie is haast niet denkbaar
 • U kunt ook blijven overnachten in dit klassieke Kasteel in de Ardennen ( met ruim 40 personen )
 • De romantische bruidssuite is een droom voor ieder bruidspaar
 • Het binnenzwembad met sauna en jacuzzi's maakt dit ook een luxe trouwlocatie
 • De feestzaal biedt plaats aan ruim 60 personen, voor een gezellig en intiem trouwfeest
 • Trouwlocaties in de Ardennen zijn meestal duur, Kasteel Ardennen is als trouwlocatie betaalbaar.
 • De Nederlandse eigenaar heeft veel ervaring met trouwfeesten en weet alles over trouwlocaties.
 • In een nabijgelegen hotel zijn meer slaapplaatsen, u kunt ook met een grotere groep overnachten.
 • Dit is één van de meest complete trouwlocaties, u kunt er ook met uw familie en vrienden overnachten.

Voor Catering kan worden gezorgd

Het kasteel heeft de mogelijkheid van zelfvoorziening. U kunt zelf maaltijden of hapjes en dergelijke voor de gasten te bereiden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook zelf een kok inhuren. Er is een grote en professionele keuken met grote vriezer. De eigenaar van het kasteel heeft echter ook goede contacten met cateraars. Zo kunt u het kasteel als trouwlocatie met overnachting en catering huren. De catering kan geheel worden afgestemd op uw behoeften en budget. Dit is één van de trouwlocaties in de Ardennen waar maatwerk mogelijk is.

Weddingplanner inschakelen

Weddingplanners hebben veel ervaring met het boeken van geschikte trouwlocaties en het regelen van alles rond uw bruiloft of huwelijkslocatie. Indien u weet waar uw bruiloft en trouwlocatie aan moet voldoen, kunt u ook een weddingplanner inschakelen om één en ander voor u te regelen. Er zijn ook weddingplanners die ervaring hebben met buitenlandse bruiloften en buitenlandse trouwlocaties, ook met kastelen. En als u een duurzame bruiloft wilt boeken, is het mogelijk een weddingplanner in te schakelen die ervaring heeft met duurzame bruiloften. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fair trade trouwringen, biologische catering of een milieuvriendelijke trouwlocatie.

Op de website weddinplanners.startpagina.nl vindt u een overzicht van weddingplanners die nationaal en internationaal ingezet kunnen worden. Zij kunnen u ook adviseren omtrent geschikte trouwlocaties. Ook hebben zijn contacten met bands en andere musici voor live muziek tijdens uw bruiloft of huwelijksfeest en weten zij welke bruiloftverzekering het meest geschikt is als huwelijks- of trouwverzekering. U kunt ook een weddingplanner inschakelen voor een huwelijksjubileüm.

Offerte op maat

Ziet u kasteel Ardennen wel zitten als trouwlocatie en wilt u een offerte voor uw bruiloft of huwelijksfeest in de Ardennen ontvangen?  Wij kunnen u rechtsreeks in contact brengen met de eigenaar.

Kasteel Ardennen bezoeken voor het boeken

Bent u op zoek naar unieke trouwlocaties en wilt u dit kasteel eerst bezoeken voor u een definitieve keuze kunt maken ten aanzien van uw trouwlocatie?  Het is mogelijk het kasteel te bezoeken voor u boekt. Neem met ons contact op voor een afspraak.