Prijzen en Beschikbaarheid

Wat kost het huren van dit kasteel in de Ardennen?

De huurprijs van dit kasteel in Cugnon is afhankelijk van een aantal factoren:

-met hoeveel personen huurt u het kasteel
-in welke periode en hoe lang huurt u het kasteel
-huurt u er een feestzaal of vergaderzaal bij?
-maakt u gebruik van de catering?
-huurt u extra faciliteiten?
-neemt u deel aan georganiseerde activiteiten?
-heeft u speciale wensen?

In de link hieronder ziet u een overzicht van de beschikbaarheid en de standaard prijzen. De eigenaar van het kasteel maakt graag een offerte op maat voor u. In principe is alles bespreekbaar. Wij brengen u graag in contact met de eigenaar van dit unieke kasteel in de Ardennen. Ook voor een offerte op maat of een bezichtiging. Bel ons: 0345-506847 of mail naar info@a-vakanties.nl

Prijzen en beschikbaarheid kasteel Ardennen in Cugnon.


Kasteel bezoeken voor u besluit te boeken?

Dit bijzondere en luxe kasteel in de Ardennen heeft zoveel te bieden dat wij ons kunnen voorstellen dat u, voor u gaat boeken, dit kasteel wilt bezoeken. Bezichtiging is in de meeste gevallen ook mogelijk. Indien u ons aangeeft op welke datum (of mogelijke data)  u het kasteel zou willen bezoeken en voor welk doeleinde (bijvoorbeeld familieweekend, familiereünie, vriendenweekend of bedrijfsuitje), nemen wij contact op met de eigenaar. U kunt met de eigenaar uw eventuele specifieke wensen doornemen.

Nog 1500 groepsaccommodaties in de Ardennen

Wij verhuren nog 1500 groepsaccommodaties in de Ardennen. Hier bevinden ook zich kastelen, landhuizen, villa's en grote vakantiehuizen. Zoek binnen ons aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen het kasteel, landhuis, villa of vakantiehuis welke het beste past bij uw activiteit en budget.