Familieweekend of vriendenweekend Ardennen

Familieweekend of vriendenweekend Ardennen met kinderen

Familieweekend of vriendenweekend met kinderen in de Ardennen?  Dit kasteel in de Ardennen is zeer geschikt voor een famillieweekend of vriendenweekend met kinderen in de Ardennen. De recreatiezaal en speeltoestellen in de speeltuin bieden veel mogelijkheden voor vertier. In de grote tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl er in de omgeving ook van alles te doen is. Grotere kinderen kunnen een zeskamp doen terwijl zwemmen en plezier maken in het binnen zwembad natuurlijk altijd leuk is. Ook boogschieten in de kasteel tuin behoort tot de mogelijkheden. spannend. De volwassenen en kinderen kunnen zich natuurlijk ook heerlijk vermaken in de 8-persoons sauna of jacuzzi. En in de directe omgeving is voor volwassenen en kinderen het hele jaar door van alles te doen.
Zie ook de startpagina's  Familieweekend startpagina en Familieweekend startkabel.  Op deze startpagina's vindt u veel informatie over het organiseren van een familieweekend.

Familiereünie Ardennen met kinderen

De Ardennen zijn ideaal voor het houden van een familiereünie. En dit spannende en bijzondere kasteel in de Ardennen biedt alle denkbare mogelijkheden om deze familiereünie tot een geweldig succes te maken. Door de vele slaapkamers, badkamers, verwarmd binnen zwembad, sauna, jacuzzi's, speeltuin, wellnessruimte, huiskamers met haard, de grote keuken, de prachtige kasteel tuin, de feestzaal en de bijzondere ambiance, is een familiereünie op dit kasteel in de Ardennen bij voorbaat al geslaagd. Een familiereünie kan hier in de Ardennen, in alle jaargetijden gehouden worden.

Springkasteel of springkussen huren

Via de eigenaar van dit kasteel in de Ardennen kunt u een springkasteel of springkussen huren. Ideaal als extra voor een familieweekend of vriendenweekend. Uw kinderen zullen uw familieweekend of vriendenweekend in de Ardennen zo nog leuker vinden. Het springkasteel heeft ongeveer een afmeting van 5 x 4 x 4 meter ( lengte x breedte x hoogte ) en kost ongeveer 110 euro per dag. Het springkussen kost ongeveer 75 euro per dag. Indien u een familiereünie met kinderen gaat houden in de Ardennen, is dit een welkome extra!

Zeskamp

U kunt met de hele familie een zeskamp doen. Een zeskamp is een gezellige en sportieve activiteit die perfect bij een familiereünie past. De eigenaar van dit kasteel met grote tuin in de Ardennen kan een zeskamp pakket voor u bestellen. De zeskamp bestaat dan uit zaklopen, funbroeken, kratlopen, funslang, gras-ski en kruiwagen race. Dit zeskamp pakket kost ongeveer 85 euro per dag. Kinderen en volwassenen zullen hier veel plezier aan beleven.

Boogschieten in de tuin van kasteel

Boogschieten is een sport die past bij jong en oud. Vanaf ongeveer 10,00 euro per persoon ( exclusief reiskosten ) kunt u in de omgeving van dit kasteel in de Ardennen boogschieten. Indien u een familieweekend of vriendenweekend in de Ardennen organiseert met oudere kinderen en volwassenen is boogschieten een activiteit die zeker aan te raden is. 

Familieweekend Ardennen en op zoek naar aangepaste groepsaccommodatie?

Wilt u een familieweekend in de Ardennen organiseren en bent u op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie in de Ardennen omdat één of meerdere van uw familieleden een fysieke beperking hebben of mindervalide zijn?  Op onze website aangepaste vakantiehuizen, vindt u aangepaste groepsaccommodaties en vakantiehuizen. Ook voor een familieweekend in de Ardennen.

Luxe groepsacommodatie in de Ardennen

Luxe groepsacommodatie in de Ardennen huren voor familieweekend, familierereünie of vriendenweekend?  Een echt luxe groepsaccommodatie in de Ardennen vindt u op onze website groepsaccomodatie Ardennen. Met privé sauna en panoramisch uitzicht vanuit de tuin.